Touringcar huren Tienen

 

Touringcar huren Tienen

Tienen is een charmante stad in de provincie Vlaams-Brabant, gelegen op slechts 30 minuten rijden van Brussel.Voor toeristen zijn er vele attracties wat u goed kunt bereiken met een touringcar.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Dagje weg met een touringcar in Tienen

  • Speeltuin: Een populaire attractie voor gezinnen met kinderen is de speeltuin “Houtopia”. Hier kunnen kinderen spelen en leren over verschillende aspecten van het leven, zoals wetenschap, natuur, en cultuur. Er zijn vele interactieve exposities en educatieve activiteiten om van te genieten.
  • Dierentuin: Voor dierenliefhebbers is er het dierenpark “Het Vinne”. Dit park heeft een oppervlakte van 130 hectare en is de thuisbasis van vele soorten wilde dieren en vogels. Bezoekers kunnen genieten van wandelingen in de natuur en deelnemen aan rondleidingen om meer te weten te komen over de flora en fauna in het park.
  • Zwembad: Als u op zoek bent naar een ontspannen dagje uit in de stad Tienen, dan is een bezoek aan het “Sint-Joriszwembad” een goede keuze. Dit openluchtzwembad is een populaire plek voor zowel inwoners als toeristen om te genieten van de zon en een verfrissende duik te nemen.
  • Evenementen: Er worden in Tienen het hele jaar door verschillende evenementen georganiseerd, van muziekfestivals tot markten en sportevenementen. Een van de grootste evenementen is de jaarlijkse Suikeren Zondag, die plaatsvindt op de eerste zondag van oktober. Tijdens deze dag staat de stad volledig in het teken van suiker en worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals optredens, markten en proeverijen. Ook kunt u het hele jaar van een suikermuseum genieten.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Touringcarvervoer in Tienen

Er zijn verschillende bedrijven die touringcarverhuur aanbieden in Tienen. U kunt eenvoudig en snel gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen via websites zoals ikwileengoedkopebushuren.be. Op deze manier kunt u prijzen vergelijken en de beste optie vinden die past bij uw reisplannen en budget. Verschillende opties:

  • Schoolbus:Voor schoolreisjes en schooluitjes in Tienen kan het huren van een schoolbus een handige en veilige optie zijn. Zo kunnen kinderen en leraren samen reizen zonder dat iemand zich zorgen hoeft te maken over het rijden.
  • Dubbeldekkerbus: Voor extra grote groepen of voor een unieke reiservaring in Tienen kan het huren van een dubbeldekkerbus een goede optie zijn. Met de extra ruimte en zitplaatsen kunnen grotere groepen comfortabel reizen.
  • Partybus: Als u op zoek bent naar een extra feestelijke reis in Tienen, dan is het huren van een partybus een geweldige optie. Met muziek, verlichting en zelfs dansvloeren, kan een partybus de reis omtoveren in een echt feestje. Perfect voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.