Touringcar huren Aarschot

Touringcar huren Aarschot

En wat is er nu handiger dan het huren van een touringcar om Aarschot en omgeving te verkennen? Aarschot is een prachtige stad in Vlaams-Brabant en heeft veel te bieden voor toeristen en dagjesmensen. Of je nu op zoek bent naar historische bezienswaardigheden, mooie natuur of gezellige evenementen, Aarschot heeft voor ieder wat wils. Aarschot verkennen

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Bezienswaardigheden en activiteiten in Aarschot

Aarschot heeft een rijke geschiedenis die nog steeds te zien is in de vele historische gebouwen die de stad rijk is. Zo is er bijvoorbeeld de Sint-Rochuskerk, de Onze-Lieve-Vrouwekerk en het Begijnhof. Maar Aarschot heeft ook een prachtige omgeving met veel groen, bossen en water. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Vallei van de Winge, een mooi natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. En vergeet ook niet het mooie kasteel van Aarschot, een echte must-see! In Aarschot zijn er verschillende activiteiten te beleven voor jong en oud. Zo is er de dierentuin van Planckendael die op korte afstand ligt en gemakkelijk te bereiken is met een gehuurde touringcar. Daarnaast is er ook de speeltuin “Het Speelbos” waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Het Speelbos is een grote speeltuin die zich bevindt in het bosrijke gebied van Aarschot. Hier kunnen kinderen naar hartenlust klimmen, glijden, schommelen en nog veel meer. De speeltuin is ideaal voor een dagje uit met de hele familie.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Verschillende touringcars huren

  • Het huren van een schoolbus voor schoolreisjes of schooluitjes in Aarschot Ben je op zoek naar een geschikte manier om met de hele klas op stap te gaan? Dan is het huren van een schoolbus een ideale oplossing. Of je nu met een kleine groep of met een grote groep op pad gaat, er is altijd wel een passende bus te vinden. Het grote voordeel van een schoolbus is dat deze voorzien is van alle benodigde faciliteiten, zoals een toilet en airconditioning.
  • Het huren van een dubbeldekker bus voor extra grote groepen of leuke reiservaring Wanneer je met een nog grotere groep op pad gaat, is het huren van een dubbeldekker bus een goede optie. Niet alleen biedt deze bus meer ruimte, maar het is ook nog eens een leuke ervaring om met z’n allen bovenin te zitten en van het uitzicht te genieten. Een dubbeldekker bus is ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, verenigingsuitjes of familie-uitjes.
  • Het huren van een partybus als je de reis extra feestelijk wil maken Als je van plan bent om er een echt feestje van te maken tijdens de reis, dan is het huren van een partybus de perfecte keuze. Een partybus is voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een geslaagd feestje.

Wil je graag een touringcar huren in Aarschot, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Via Ikwileengoedkopebushuren.be kun je gratis en vrijblijvend in één keer meerdere offertes aanvragen bij verschillende touringcarverhuurders in de omgeving van Aarschot.